Bergtochten in het Atlasgebergte

Maroc Berbere tours

Het Toubkal gebergte

De Toubkal is het hoogste punt van de Hoge Atlas met 4167meter. Het is het tweede hoogste gebergte in Afrika. De beklimming van de Toubkal trekt vele mensen aan. Met de eventuele ondersteuning van ezels die de bagage dragen, kunnen de meeste reizigers deze fysieke inspanning aan.

De zomer is het ideale seizoen omdat er dan geen sneeuw is,maar korte onweersbuien komen voor.

Het dorp Imlil, het laatste dorp dat bereikbaar is met vervoer,ligt op twee dagen van de Toubkal. Twee schuilplaatsen bevinden zich op 2 of 3 uur wandelen van de top. Niet ver van de top van Toubkal is een andere prachtige site om te wandelen, het Ifini meer, bereikbaar via de pas van Tizi n’Ouanoums (3664 meter).

Vanop de top zien we een immens prachtig stil panorama ter beloning van onze inspanningen.

Voor een gedetailleerd programma en prijsvoorstel en al jullie vragen en wensen, contacteren jullie marocberberetours via ahmed@marocberberetours (Franstalig en Engels contact) of runningcircus@live.be (Nederlandstalig contact)

Het Mgoun gebergte

De M’Goun (4071 meter) ligt in het midden van de Grote Atlas. Het is het derde grootste gebergte van Marokko. Vele wandel en trekking fanaten komen naar dit gebergte. Ook de gastvrijheid van de valleibewoners maakt jullie reis onvergetelijk. Het gebergte verbergt verlaten rivieren en kloven en prachtige meren op hoge plateaus.

Voor een gedetailleerd programma en prijsvoorstel en al jullie vragen en wensen, contacteren jullie marocberberetours via ahmed@marocberberetours (Franstalig en Engels contact) of runningcircus @live.be(Nederlandstalig contact)

Ahmed

Ahmed

Gids

We organiseren tochten door de Atlas voor elk budget, voor groepen, als koppel, alleenstaand en gezinnen met of zonder kinderen. We bieden twee tochten aan die we kunnen aanpassen aan uw wandeltempo en wensen.

Plus d’informations ou faire une réservation?